Enes Ünal'a büyük onur

Enes Ünal'a büyük onur
İspanya La Liga'da yıldızını parlatan Enes Ünal, Getafe'de sezonun en iyi oyuncusu seçildi.

Getafe formasıyla 2020-2023 sezonunda çıktığı 38 resmi maçta 15 gol ve 5 asist kaydeden milli futbolcu, kulübü tarafından 'sezonun en iyi oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

Kulübün kanalına açıklamalarda bulunan Enes Ünal, "Mutluyum, taraftarlarımıza minnettarım. İki sezon üst üste işimi takdir ettikleri için onlara teşekkür ediyorum" derken "Küçüklüğümden beri sadece bir futbolcu veya golcü değil, eksiksiz bir sporcu olmak için çalışıyorum. Hedefe ulaşmış olmak size huzur ve büyük keyif veriyor" dedi.

Üç yıldır La Liga'da kalmak için mücadele ettiklerini belirten milli futbolcu "Bir yıl daha en üst ligde kalma hedefini gerçekleştirdiğimiz için mutluyum" diye konuştu.

Sakatlığı hakkında da konuşan Enes Ünal, "Öncelikle bir an önce iyileşip sahalara dönmek istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte yeniden savaşarak başarılı bir yıl geçirmek istiyorum. Sakin ve çok çalışarak en kısa sürede döneceğim" ifadelerini kullandı.



La Liga'nın 36. haftasında oynanan Real Betis maçının henüz 7. dakikasında talihsiz bir sakatlık yaşayan Enes Ünal'ın çapraz bağlarının koptuğu açıklanmıştı.