Emre Demir sitemli: "Neden oynamadığımı bilmiyorum"

Video yükleniyor...

Gelecek Barcelona formasını giymeye hazırlanan Emre Demir, hedeflerini anlatırken, Kayserispor'da neden oynayamadığını bilmediğini söyledi. 

2021'de Barcelona'ya 2 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan ve geçtiğimiz sezonu Kayserispor'da geçiren 18 yaşındaki orta saha oyuncusu, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Barcelona'nın küçüklükten beri hayali olduğunu söyleyen Emre Demir "Sezonun ikinci yarısında çalışmalarımı hep Barcelona'yı düşünerek devam ettirdim. Çünkü oranın çok zor olacağını biliyorum. Barcelona'ya hazır gitmek istiyorum. Çünkü orada uzun yıllar kalıcı olmak istiyorum. Bu yüzden hem saha içi hem saha dışı kendimi geliştirmek için çok sıkı çalıştım. Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek. Aslında çok heyecanlıyım. Transferim olduktan sonra Barcelona'yı daha farklı gözle izlemeye başladım. Çünkü acaba ben orada nasıl olurum dedim. Kendimi saha içine koyarak izledim. Hedefim her zaman orada kalıcı olmak, başarılı olmak ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmek." dedi.

Messi'nin gidişine üzüldüğünü belirten Emre Demir "Barcelona küçüklükten beri hayalimdi. Her maçını izlerdim. Şu an sezon bitmesine rağmen ara ara izliyorum eski maçlarını. Orada örnek aldığım futbolcu Messi'ydi. Onun gidişi beni üzdü açıkçası. Çünkü onunla beraber oynamayı istiyordum. İnşallah Barcelona'da uzun yıllar kalır ve bir gün 10 numaralı formayı giyerim." diye konuştu.

"Kayserispor'da neden oynatılmadığımı ben de bilmiyorum"
Emre Demir, Kayserispor'da yeterince forma şansı bulamadığını söylerken "Transferim gerçekleştikten sonra Barcelona benim Kayseri'de oynamamı daha çok istiyordu lig tecrübesi olduktan sonra. Ama imzayı attıktan sonra oynatılmadım. Neden oynatılmadığımı ben de bilmiyorum. Oynamayı çok istiyordum. Her hafta kendimi hazırlıyordum ama bir türlü o şansı bana vermediler. Neden vermediler bilmiyorum. Olayla ilgili pek bir şey söylenmedi bana. Sözleşmede oynarsam ekstra bonus paralar alacakları durum da vardı ama yine de kulüpte bana o şans verilmedi." ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Süper Lig'de 4 maçta toplam 28 dakika şans bulan Emre Demir, Türkiye Kupası'nda ise 235 dakika forma giydi ve 1 gol kaydetti. 

Barcelona yakından izleyecek
Mundo Deportivo'da yer alan habere göre 18 yaşındaki temsilcimiz, 11 Temmuz'da Camp Nou'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına katılacak. Emre'nin Süper Lig'de fazla süre bulamadığının altını çizen İspanyol medyası, Barcelona'nın yıldız adayını yakından takip edeceğini belirtti.  

Barcelona'nın yeni hedefi Kenan Yıldız
Genç yıldız adaylarını yakında takip eden Barcelona'nın 16 yaşındaki Kenan Yıldız'ı da listesine eklediği belirtildi. Bayern Münih U19 takımında forma giyen ve 30 Haziran sözleşmesi bitecek olan gurbetçi oyun, geçen sezon UEFA Gençlik Ligi ve Almanya Gençler Kupası'nda 5 kez forma giydi.