Emirhan İlkhan: "26 numarayı seçtim çünkü..."

Emirhan İlkhan: "26 numarayı seçtim çünkü..."
İtalya Serie A Ligi'nde bonservisi Torino'da bulunan Emirhan İlkhan, ara transfer döneminde Sampdoria kiralık olarak gitmişti.

Sport Italia'nın haberine göre Sampdoria'nın resmi sitesine konuşan Emirhan İlkhan, transferi ve yeni takımındaki oyuncular için açıklamalarda bulundu.

Sampdoria tarihinin ilk Türk oyuncusu oldu

Sezon başında Sampdoria ile oynarken çok güçlü bir takım olduklarını bildiğini belirten Emirhan, yine İtalyan ekibinin yeni transferlerinden Koray Günter için de şu sözleri söyledi:

"Sampdoria geçen yaz bana ilgi gösterdi ve bu dönemde de benimle ilgilendiklerini bilmek beni mutlu etti. İstekleri üzerine ben de kabul ettim. Şimdi burada olduğum için mutluyum. Koray Günter de burada. Bugün kendisini doğrudan tanıma fırsatım oldu. Onun yardımıyla takıma daha iyi uyum sağlayacağımı ve iyi bir iş çıkaracağımızı düşünüyorum"

İlkhan 26 numaralı formayı seçme seçme sebebini de şöyle anlattı:

"26 numarayı idollerimden biri olan İlhan Mansız'ın forma numarası olduğu için benim için önemli bir numara olduğu için seçtim. Bu sebeple seçtim. Sampdoria tarihindeki ilk Türk oyuncu olduğumu bilmiyordum."

Sezon başında Beşiktaş'tan serbest kalma bedeli 4.5 milyon Euro ödenerek Torino'ya transfer edilen Emirhan bu 4 maçta forma şansı buldu ve gol veya asist katkısı sağlayamadı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN