Eden Hazard yuvaya geri dönüyor

Eden Hazard yuvaya geri dönüyor
Real Madrid'de beklentilerin uzağında kalana Eden Hazard, Premier Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Belçikalı yıldız için eski kulübü Chelsea ve yeni sahipleriyle adından söz ettirmek isteyen Newcastle United devreye girdi.

Sık sık sakatlıklarla boğuşan ve performans düşüklüğü nedeniyle de formasında uzak kalan Hazard'ın Madrid'deki günleri sayılı gözüküyor. Hazard'ın yedek kaldığı El Clasico'nun ardından açıklamalarda bulunan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin "Forma için savaşmalı. Çünkü şu an onun yerine başka bir oyuncuyu seçen teknik direktörü var" sözleri de bunu destekler nitelikte...

Real Madrid'e 100 milyon Euro'ya mal olan 30 yaşındaki oyuncu, "Kulübü seviyorum, Real Madrid'den ayrılacağımı düşünmüyorum." dese de, yeniden yapılandırmaya girmeye hazırlanan Real'in planlarının farklı olduğu belirtiliyor. İngiliz basınında yer alan iddialara göre, Erling Haaland ve Kylian Mbappe'yi transfer etmek isteyen Madrid ekibi, yeni yıldızlarına bütçede yer açmak için Ocak ayında Hazard'ı 50 milyon Euro civarında bir bedelle göndermeye sıcak bakıyor. 

Hazard için en yakın ihtimalin 7 sezon geçirdiği Chelsea olduğu belirtilirken, transferde ses getirmeye hazırlanan Newcastle United'ın da Londra ekibine rakip olduğu olduğu iddia edildi.

(beinsports.com.tr)