Düşler Sahnesi'nde dev randevu

Video yükleniyor...

Premier League'de 3. hafta heyecanı Tottenham - Wolverhampton maçıyla açılacak. Sezona iyi başlayan Tottenham, Londra derbisinde, Chelsea deplasmanında son dakikada aldığı 1 puanın moraliyle sahaya çıkacak. Ancak Wolves, Tottenham'ın en zorlandığı takımlardan biri. Öyle ki Tottenham, Wolves ile oynadığı son 7 iç saha maçının 4'ünden sahadan yenilgiyle ayrıldı. Wolves bununla birlikte, Raul Jimenez'in sakatlığı nedeniyle hem gol yollarında çok zorlanıyor hem de son 9 maçından galibiyet çıkaramadı. Harry Kane ise gol atmayı başarması halinde, Premier League tarihinin en golcü üçüncü oyuncusu unvanını alacak. 

İngiltere Premier Ligi'nde cumartesi 17.00 seansı yine dopdolu. Crystal Palace, Liverpool deplasmanında aldığı puanın morali ile, bu sezon ilk 3 puanını Everton karşısında gören Aston Villa'yı ağırlayacak. Geçen sezon düşmenin kıyısından döndükten sonra, bu sezona da 2 yenilgi ile giren Everton, ligin yeni ekibi Nottingham Forest karşısında makus talihini döndürmeye çalışacak. Sezona iyi giren Fulham ile Brentford'un karşı karşıya geleceği maçtan çıkacak sonuç da merakla bekleniyor. 17.00 seansının son maçında Leicester City, kötü girdiği sezonda ilk 3 puanını alabilmek için Southampton'ı ağırlayacak. Günün kapanış maçı ise 19.30'da Bournemouth ile Arsenal arasında. Sezona Aston Villa galibiyeti ile giren Bournemouth, City deplasmanında aldığı ağır yenilgi ile dünyaya dönmüştü. Arsenal ise City ile birlikte henüz puan kaybı bulunmayan 2 takımdan biri. Geçen sezona ilk 3 maçını kaybederek giren Arsenal, kazanması halinde, 2004-2005'ten bu yana ilk kez üçte üç yapacak. 
 
Premier League'de pazar günü üç önemli maç sporseverleri bekliyor. 16:00 seansındaki iki maçtan birinde, Leeds United ile Chelsea karşılaşacak. Geçen sezon son anda ligde kaldıktan sonra bu sezona 4 puanla giren Leeds, kendisi gibi 4 puanı bulunan güçlü rakibine çelme takmaya çalışacak. Leeds bununla birlikte, Chelsea'yi Premier League'de 20 yıldır yenemiyor. Aynı saatte başlayacak diğer maçta, sezona kötü giren West Ham, çok iyi bir başlangıcın altına imza atan Brighton'ı ağırlayacak. Günün kapanışını son şampiyon Manchester City, Newcastle deplasmanında yapacak. Sezona çok iyi giren City, Newcastle'a son 29 maçta 1 kez yenildi. Ancak ev sahibi ekip, Premier League'de son dönemin yükselen yıldızları arasında bulunuyor. City'de Haaland'ın performansı da merakla bekleniyor. İlk 2 maçında, 2 gol ve 1 asistle oynayan Haaland, son bournemouth maçında topla 8 kez buluşabildi ve sadece 2 isabetli pas yapabildi. 
 
Premier League'de üçüncü hafta, pazartesi günü Manchester United ile Liverpool'u karşı karşıya getirecek dev derbi ile kapanacak. İki takım da lige kötü girdi. Liverpool iki maçından da beraberlikle ayrılırken, henüz puanı bulunmayan Man. United, kendisini büyük bir kabusun ortasında bulmuş durumda. Kırmızı Şeytanlar, çıkış ararken, en fazla karşılaşmak istemeyeceği takımı karşısında bulacak. Zira geçen sezon oynanan iki maçta, Liverpool'dan toplam 9 gol yiyen United, rakibi ile oynadığı son 12 Premier League maçının sadece 1'ini kazanabildi. Liverpool'un golcüsü Salah, bir kez daha fileleri havalandırması halinde, United karşısında toplam 10 gole ulaşan ilk oyuncu unvanını alacak. Birçok sakatı bulunan Liverpool, son Crystal Palace maçında kırmızı kart gören yeni golcüsü Darwin Nunez'den de yararlanamayacak. Tüm gözlerin çevrildiği derbiden nasıl bir sonucun çıkacağı şimdiden merakla bekleniyor.

İşte Premier Lig'de 3. haftanın maç programı:

20 Ağustos Cumartesi

14:30 | Tottenham - Wolverhampton
17:00 | Crystal Palace - Aston Villa
17:00 | Everton - Nottingham Forest
17:00 | Fulham - Brentford
17:00 | Leicester City - Southampton
19:30 | Bournemouth - Arsenal
 
21 Ağustos 2022 Pazar

16:00 | Leeds United - Chelsea
16:00 | West Ham United - Brighton 
18:30 | Newcastle United - Manchester City

22 Ağustos 2022 Pazartesi

22:00 | Manchester United - Liverpool


Premier Lig heyecanını kaçırmak istemiyorsanız tıklayın