Diogo Jota: "Türkiye kolay bir rakip değil"

Video yükleniyor...

Portekiz Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından Diogo Jota, A Milli Takımımızla oynayacakları 2022 Dünya Kupası play-off karşılaşması öncesi kameraların karşısına geçti.

Bir basın toplantısı düzenleyen Liverpool'un 25 yaşındaki yıldızı, mücadeleye büyük bir ciddiyetle yaklaştıklarını söyledi. Dünya Kupası için eleme karşılaşmaları oynayacak olmalarını değerlendiren Jota, "Bu ideal bir durum değil ancak gerçeklerle yüzleşmemiz gerekiyor. Kazanacağımıza ve Dünya Kupası'nda olacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Maç öncesi favori olarak gösterildiklerini dile getiren Portekizli yıldız, "Türkiye birçoklarının düşündüğünün aksine kolay bir rakip değil. Grubu Hollanda'nın ardında ikinci bitirdiler ve hatta bir maçta Hollanda'yı yendiler. Hem onlar için hem de bizim için bir final maçı olacak. Umarım Portekiz Milli Takımı olarak Türkiye'den daha iyi olduğumuzu sahada gösterebiliriz." diye konuştu.

Sakatlıklar, cezalılar ve Covid-19 nedeniyle bazı oyuncuların aralarında olmadığını hatırlatan Jota, "Yeterli kaliteye ve milli takım tecrübesine sahip oyuncularımız var. Aramızda olan her oyuncuya yüzde 100 güveniyoruz. Kampta olmayan oyuncuları düşünmenin zamanı olduğunu düşünmüyorum." değerlendirmesini yaptı.