Devler Ligi'nde çeyrek final için son iki bilet!

Video yükleniyor...

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece oynanacak maçların ardından iki çeyrek finalist daha belli olacak...

Seria A’da sezona çok kötü başladıktan sonra, son haftalarda yakaladığı ivme ile şampiyonluk ümitlerini az da olsa canlandıran Juventus, Devler Ligi’nde çeyrek final biletini alabilmek için Villarreal’in karşısına çıkacak…

Son 2 sezondur çeyrek finali göremeyen Torino ekibi, 12 maçlık yenilmezlik serisine sahip. Juventus evinde oynadığı son 10 maçta ise sadece 4 gol yedi.

Teknik Direktör Max Allegri, kendilerini çok zorlu bir maç beklediğini vurguladı ve en iyi oyunlarını ortaya koymaları gerektiğini söyledi.

 Son Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal ise Unai Emery yönetiminde, 2009-2009’dan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final bileti almak istiyor. Juventus’u turun favorisi gösteren Emery, bununla birlikte kaybedecek bir şeylerinin olmadığını vurguladı ve son ana kadar turu zorlayacaklarını ifade etti.

Gecenin diğer maçı Lille ile son şampiyon Chelsea arasında…

İlk maçı 2-0 kazanan Chealse, büyük bir avantajla Fransa’da ancak kulüp o günden sonra kendisini büyük bir kargaşanın ortasında buldu.

Roman Abramovic’in mal varlığına tedbir konulması sonrası, hem kulübün hem de oyuncuların gelecekleri belirsiz durumda… 

Tuchel buna karşın kendileri dışında yaşanan gelişmeleri düşünmediklerini ve sadece maça odaklandıklarını söyledi.

Lille Teknik Direktörü Gourivennec, çok zor bir rakibe karşı turu geçebilmek için kusursuz bir oyuna ve biraz da şansa ihtiyaçları olacaklarının altını çizdi.

Gecenin programı ise şöyle:

Juventus - Villarreal | 23.00
Lille - Chelsea | 23.00