Dev kulüplerde ayrılık mevsimi! Yıldızlarına veda ediyorlar...

Video yükleniyor...

Avrupa'nın birçok liginde artık heyecan sona ermiş durumda. Premier Lig ve Serie A şampiyonları ise son hafta maçlarının ardından belli olacak. Bu süreçte birçok önemli oyuncu, yeni sezon planlarını şimdiden yapmaya başladı.

Takımından ayrılacağını açıklayan son oyuncu Luis Suarez oldu. 35 yaşındaki Uruguaylı oyuncu, bedelsiz olarak Atletico Madrid'den ayrılarak, gelecek sezon başka bir takımın formasını giyecek. Atletico ile 81 maça çıkan Suarez, 34 gol attı ve geçen sezon La Liga şampiyonluğu yaşadı. 

Dybala da ayrılıyor

Paulo Dybala da 7 yıllık Juventus macerasına son veriyor. Juventus'un yüksek bir kontrat önermeye yanaşmadığı Dybala, bedelsiz olarak takımdan ayrılmaya karar verdi. Torino ekibi ile 291 maça çıkan Dybala, 115 gol ve 48 asistle oynadı. Arjantinli yıldızın adı Inter ve Roma gibi kulüplerle anılıyor.

Lewandowski bilmecesi

Geleceği merakla beklenen bir diğer oyuncu Robert Lewandowski. Son lig maçının ardından gözyaşları içinde taraftarına veda eden Lewandowskı'nin farkı ise sözleşmesinin bitmesine 1 sezon daha olması. Yıldız forvet, kendisine istediği şartlarda yeni bir sözleşme vermeyen Bayern'den ayrılarak, Barcelona'ya transfer olmak istiyor. Ancak Bayern yönetimi, şu ana kadar Lewandowskı'nin ayrılık talebi konusunda geri adım atmış değil.