Dev derbide iki takımın muhtemel 11'i nasıl olacak?

Video yükleniyor...

Tredyol Süper Lig'in 34. haftasında gözler Kadıköy'de olacak. İki ezeli rakip Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı derbi maçı öncesi son gelişmeler Santra programında değerlendirildi. 

Tredyol Süper Lig'de bitime 5 hafta kala lider Galatasaray'ın en yakın takipçisi Fenerbahçe derbide Beşiktaş'ı ağırlıyor. Son olarak EMS Yapı Sivasspor deplasmanında iki puan bırakan İsmail Kartal'ın öğrencileri ezeli rakibi karşısında hata yapmak istemiyor. 

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek. Sarı lacivertlilerde Hollandalı defans oyuncusunun dışında bir eksiği bulunmuyor. 

Bu sezon ikinci kez teknik direktörlük görevine Serdar Topraktepe'yi getiren Beşiktaş ise ligde 33. hafta maçında MKE Ankaragücü'nü devirmiş hafta arası başkentte oyanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında aynı rakibi karşısında sahadan golsüz bereaberlikle ayrılmıştı.

Teknik adam olarak kariyerinin ilk derbisine çıkacak olan teknik sorumlu Serdar Topraktepe, kötü giden sezonda derbiden zaferle ayrılarak moral kazanmak istiyor. 

Siyah beyazlılarda kupa maçında riske edilmeyen Semih Kılıçsoy, derbide forma giyebilecek. Sakatlıklarını anlatan Onur Bulut, Arthur Masuaku ve Salih Uçan kadroda yer alacak isimler. Sakatlıkları bulunan Bakhtiyor Zaynutdinov ile Ante Rebic ile bireysel antrenmalara başlayan Amir Hadziahmetovic ve Tayfur Bingöl'ün derbide forma giymesi beklenmiyor. Jonas Svensson ise sarı kart cezası olduğu için dev maçta yer almayacak bir diğer isim. 

Süper Lig tarihinde 136'ncı kez karşı karşıya gelecek iki takım öncesi son gelişmeleri muhabirlerimiz Onur Çubukçu ve Tayfun Akkaya aktardı.