Volkan Demirel: "En zorlandığım soru..."

Volkan Demirel: "En zorlandığım soru..."
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çevresindeki 10 ili etkileyen deprem felaketini yakından hisseden isimlerden biri de Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel oldu. Demirel, yaşadığı günler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Demirel, "Yaşadığımız sıradan bir deprem değildi, gerçek bir felaketti. Bütün Türkiye üzüldü, ardında hiçbir zaman silinmeyecek izler, unutulmayacak acılar bıraktı." ifadelerini kullandı. 

"İnsanlara nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum"

Genç çalıştırıcı, "Benim geride kalan 2.5 ayda en zorlandığım soru ‘Nasılsın?’ sorusu oldu. ‘İyiyim’ desem diyemiyorum, ‘kötüyüm’ desem utanıyorum. İnsanlara nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum. Benim size yaptığım bu röportaj ilk röportajım olacak. İnsanların acıları var diye çok fazla göz önünde bulunmak, fazla konuşmak istemedim, onların neler yaşadığını, burada neler hissettiğini çok iyi biliyorum ve onlarla beraber ben de bu acıları yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum." şeklinde konuştu.

Depremin ardından yaşadıkları sürecin zorluğundan bahseden Demirel, "Ama hayat devam ediyor, ben de bu hayatın devam etmesine yardım etmek için sık sık buraya gelmeye çalışıyorum, haftada en az bir iki kere, buraya geliyor ve insanların ihtiyaçlarına destek vermeye çalışıyorum. Çünkü buradaki insanlar bizleri görünce mutlu oluyorlar. Onlara umut olmaya çalışıyorum ve elimden geldiği kadar da hep geleceğim ve beraber olacağız." dedi.

"Tekrar ayağa kaldırmaya çalışacağım"

Depremin ardından ligden çekilmeleri ve gelecek sezon neler yapacakları hakkında da konuşan Demirel, "Saha ve organizasyon şartlarını halledersek inşallah uygun olan iki yerden birinde Atakaş Hatayspor’u tekrardan ayağa kaldırmaya çalışacağım. Bu insanların sevgisine layık olmaya çalışacağım. İlk gündem beri yanımızda olan Spor Bakanımıza, TFF Başkanımıza. Akhisarspor Kulübü Başkanına, Mersin Belediye Başkanına çok teşekkür ediyorum. Gerçekten destekleri bizleri çok yüceltti, değer verdi. Umuyorum ki şartlar oluşunca iki şehirden birinde Hatayspor olarak mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz." diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Kaynak: Hürriyet