Dele Alli ne zaman geliyor? Gelişmeler burada

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Everton'ın orta saha oyuncusu Dele Alli’yi alma opsiyonuyla kiralama hususunda anlaşmaya vardı. Siyah beyazlılar, 1 yıllığına kiraladığı Dele Alli'yi 7 milyon Euro'yu ödemesi durumunda bonservisini alabilecek.

İngiliz oyuncunun Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği ve oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralandı. Premier Lig sahnesine ilk olarak 19 yaşındayken Tottenham formasıyla çıkan Dele Alli, 7 yıl formasını giydiği Londra ekibinde önemli bir kariyere sahip oldu... 

2018-2019 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde final karşılaşmasında oynayan Dele Alli, menajer değişikliklerinin ardından Tottenham'daki yerini kaybetti ve 25 milyon sterlin karşılığında Everton'a transfer oldu... Orta sahanın merkezinde görev alan Dele Alli, ocak ayından bu yana formasını giydiği Everton'da 13 maçta süre aldı... 

Öte yandan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Kanat pozisyonuna Amad Diallo, stoper pozisyonu için de Djurgarden forması giyen Isak Hien ile Ferencvaros'ta oynayan Samy Mmaee, adaylar arasında.

beIN SPORTS muhabiri Gürler Akgün, 26 yaşındaki orta sahasının transferi ile ilgili son gelişmeler Muhabir Masasında aktardı.