Conte zaman ve sabır istedi: "Çok işimiz var"

Video yükleniyor...

Antonio Conte yönetiminde Premier Lig'de henüz yenilgi yüzü görmeyen ve ilk 4 iddiasını giderek güçlendiren Tottenham, Carabao Cup'ta, Chelsea ile deplasmanda oynadığı maçı 2-0 kaybetmekten kurtulamadı. Maç sonunda menajer Conte, önlerinde yapmaları gereken çok iş olduğunu söyledi.

Ligde aldıkları başarılı sonuçlara karşın, zirvedeki takımlarla aralarında büyük bir fark bulunduğunu vurgulayan Conte, "Çok işimiz var. Şu anda takımın hangi bölgesini geliştireceğimizi anlamak bile güç. Çünkü hemen her alanda gelişmek zorundayız. Zamana ve sabıra ihtiyacımız var. Çünkü Tottenham son dönemde sürekli geriye gitti ve kazanmak için her maçta sonuna kadar savaşmamız gerekli" dedi.

Takımın kısa sürede seviye atlamasının çok zor olduğunun altını çizen Conte, "Bir ya da iki transfer döneminde hali hazırdaki durumu değiştirmemiz imkansız. Alçak gönüllü olmalı, elimizden geleni yapmalı, takımı ve oyuncularımızı geliştirmeye çalışmalıyız. Daha sonra neler olacağını da hep beraber göreceğiz" şeklinde konuştu.