ÖZET | Çaykur Rizespor 3-0 Bitexen Antalyaspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de 32. haftada Çaykur Rizespor evinde Bitexen Antalyaspor ile karşılaştı.

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Çaykur Rizespor 3-0 kazandı.

Karşılaşmada açılış golünü 33. dakikada Zeqiri yaptı ve Çaykur Rizespor 1-0 öne geçti. Golün ardından Çaykur Rizespor ataklarına devam etti ancak gol sesi çıkmadı.

Bitexen Antalyaspor da gol bulamazken ilk 45 dakika 1-0 Çaykur Rizespor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da 60. dakikada Zeqiri sahneye çıktı ve kendisinin ile takımının ikinci golünü attı. 83. dakikada da Gaich skoru 3-0 yaptı takımını iyice rahatlattı. Bitexen Antalyaspor pozisyonlara girse de golü bulamadı ve Rize ekibi taraftarı önünde maçı 3-0 kazanarak Avrupa yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Bu skorla Çaykur Rizespor puanını 48 yaptı. Bitexen Antalyaspor 42 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkan pozisyonlar:

23. dakikada Zeqiri gole çok yaklaştı, Erdoğan ayağını koydu. 
İzlemek için tıkla!

31. dakikada Çaykur Rizespor'a Helton engeli. İzlemek için tıkla!

33. dakikada Çaykur Rizespor öne geçti. Shelvey'in ara pasında orta sahadan hareketlenen Olawoyin'in ceza sahası son çizgisine indikten sonra yerden pasında Zeqiri, altıpas içerisinde topu boş kaleye gönderdi: 1-0. 
İzlemek için tıkla!

41. dakikada Ev sahibi ikinci golü buldu ancak bayrak havada. İzlemek için tıkla!

50. dakikada Bitexen Antalyaspor etkili geldi. İzlemek için tıkla!

60. dakikada ev sahibi ekip, farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası içinde topla buluşan Zeqiri, plase vuruşla top kaleci Leite'nin solundan filelere gönderdi: 2-0 İzlemek için tıkla!

63. dakikada Saric direğe takıldı. İzlemek için tıkla!

82. dakikada orta sahada Buksa ile girdiği ikili mücadeleyi kazanan Emirhan Topçu, yaklaşık 30 metre ilerledikten sonra topu Gaich ile buluşturdu. Rakibinden sıyrılan Gaich de düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-0 İzlemek için tıkla!

Çaykur Rizespor: 3 - Bitexen Antalyaspor: 0

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Emre Kargın, Volkan Ahmet Narinç, Candaş Elbil

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Muhammet Taha Şahin, Alikulov, Emirhan Topçu, Hojer, Shelvey (Dk.90 Mocsi), Olawoyin, Zeqiri (Dk.70 Sauer), Varesanovic (Dk.88 Muammer Sarıkaya), Akintola (Dk.88 Halil İbrahim Pehlivan), Minchev (Dk.70 Gaich)

Bitexen Antalyaspor: Leite, Erdoğan Yeşilyurt, Veysel Sarı, Bahadır Öztürk, Güray Vural, Kaluzinski, Van de Streek (Dk.67 Bytyqi), Safuri (Dk.66 Emre Uzun), Saric (Dk.81 Erdal Rakıp), Larsson (Dk.67 Assombalonga), Buksa

Goller: Dk.33 ve 60 Zeqiri, Dk.82 Gaich (Çaykur Rizespor)

Sarı Kartlar: Dk.38 Varesanovic, Dk.46 Shelvey, Dk.90+5 Gökhan Akkan, Dk.90+5 Alikulov (Çaykur Rizesor) Dk.90+5 Assombalonga, Dk.90+5 Erdoğan Yeşilyurt (Bitexen Antalyaspor)


TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN