Burak Yılmaz: "Bir olacağız, birbirimize tutunacağız"

Burak Yılmaz: "Bir olacağız, birbirimize tutunacağız"
"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra spor dünyasından destekler gelmeye devam ediyor.

Hollanda Ligi'nde Fortuna Sittard forması giyen takım kaptanı Burak Yılmaz, Hollanda'daki herkese teşekkür ettiğini belirterek "Bize çok yardımcı oldular, hem yaptıkları kampanyayla hem attıkları mesajlarla yanımızda olduklarını hep hissettirdiler." diye konuştu.

Depremin ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile irtibata geçtiğini anlatan Yılmaz, "Volkan abinin sesini duyunca çok kötü oldum. Biz bunun üstesinden geleceğiz. Bir olacağız. Birbirimize tutunacağız, yardımcı olacağız, biz bu işi aşacağız." dedi.

Türkiye'nin her yanında afet bölgesine yapılan yardımların çok önemli olduğunu dile getiren Yılmaz, "Kötülüklerin yanında sığındığımız bir liman oldu bu herkesin birbirini desteklemesi. Böyle büyük afetler olduğu zaman, başımıza böyle kötü şeyler geldiği zaman bir olabiliyorsak; biz her zaman bir olmalıyız, böyle şeylerin gelmesini beklememeliyiz." şeklinde konuştu.

DEPREM yazarak 1866'ya mesaj atabilir ve AFAD'a bağışta (20 TL) bulunabilirsiniz.