"Bu yıl farklı bir Emre Mor olacak"

"Bu yıl farklı bir Emre Mor olacak"
LaLiga ekiplerinden Celta Vigo'da top koşturan Emre Mor yeni sezona büyük hedeflerle giriyor.

Geçen sezonun ilk yarısını Galatasaray, ikinci bölümünü ise Yunan Ligi ekiplerinden Olympiakos'ta kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki yıldız oyuncu, 2022'ye kadar kontratının bulunduğu İspanyol kulübünde kalma kararı almıştı.

Celta'nın Eibar ile 0-0 berabere kaldığı ligde sezonun ilk karşılaşmasına 11'de başlayan ve etkili bir performans sergileyen Emre Mor, İspanyol basınına iddialı açıklamalar yaptı.

Eibar karşısında 5/6 dribbling başarısı gösteren ve 14 ikili mücadelenin 9'unu kazanan milli futbolcu: "Celta forması altında geçmişte iyi günler geçirmedim. Buraya dönmek benim seçimimdi. Çünkü taraftarlara ve kulübe bir şeyler kanıtlamam gerektiğini hissettim. Artık daha olgunum. Baskıyı kırıp, işime odaklandığım zaman çok çalışmayla birlikte neler yapabileceğimi herkese göstereceğime inanıyorum" dedi.  

Kendini tamamen hazır hissetiğini belirten Emre Mor: "Çok başarılı bir hazırlık dönemi geçirdim. Bu sezonun sadece benim değil kulüp açısından da çok farklı olmasını ve başarılı geçmesini diliyorum. Önümüzde bizi bekleyen çok iş var. Kulüp ve taraftar için her şeyimi vermeye hazırım. Kimseye 20 gol atacağımı iddia etmiyorum ama sahada yüzde yüzümü vereceğimden emin olabilirsiniz. Tabiki Iago Aspas gibi bir yetenekle oynamak müthiş bir duygu. Ancak antrenörüm bana nerede görev verirse onu yaparım. Bu sezon LaLiga'da herkes çok farklı bir Emre Mor görecek" açıklamasını yaptı.