Bu sezon, hep beraber olmazsak olmaz!

Video yükleniyor...

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’ün 2022-2023 Spor Toto Süper Lig sezonu için hazırladığı reklam filmi “Olmazsan Olmaz” yayınlanmaya başladı. 

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunda perde bugün açılıyor. Büyük heyecanla beklenen yeni sezon öncesinde Türk futbolunun evi olacak olan beIN SPORTS, hazırladığı yeni reklam filmini futbolseverlerin beğenisine sundu. Kampanyada, bugüne kadar hep göz önünde olan futbolcular, bu sefer lige asıl anlamını katan taraftarlara teşekkür ediyor. Beşiktaş’tan Josef de Souza-Necip Uysal, Fenerbahçe’den Miguel Crespo-Altay Bayındır, Galatasaray’dan Abdülkerim Bardakçı-Bafetimbi Gomis, Trabzonspor’dan ise Abdülkadir Ömür-Marek Hamsik’in ekran karşısına geçtiği beIN SPORTS’un yeni sezon reklam filminde, “Sen Olmazsan Olmaz!” diyerek sezon boyunca hiçbir koşulda takımlarını yalnız bırakmayan vefalı taraftarlarına sesleniyor. 
 
“Futbol her zamanki adresi beIN SPORTS’ta, Sen Olmazsan Olmaz!” mesajıyla yayınlanan filme, Güliz Ayla’nın “Olmazsan Olmaz” şarkısı eşlik ediyor. VMLY&R İstanbul imzasını taşıyan, Ozan Yalabık’ın yönetmenliğini üstlendiği yeni reklam filmiyle birlikte Digiturk, Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona merhaba diyor.

Yeni Sezonda Futbolun Evi beIN SPORTS!

2022-2023 sezonu için yaptığı yeni anlaşmalarla spor içerik portföyünü genişleten Digiturk, Türkiye Spor Toto Süper Lig, Premier Lig, Ligue 1, Bundesliga, Bundesliga 2 gibi birçok kaliteli futbol içeriğini izleyicilerine sunacak.