Boğalar temkinlli

Boğalar temkinlli
İspanya'da, Portekiz'le oynanacak yarı final mücadelesinin hazırlıkları devam ediyor.

Düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cesc Fabregas, "Almanya ve İtalya arasındaki yarı final maçının oldukça çekişmeli geçeceğini düşünüyorum. Almanya hem hücumda hem de savunmada çok etkili bir oyun ortaya koyuyor. İtalya ise Pirlo, Cassano ve Balotelli gibi etkili oyunculara sahip. Ancak Almanya ve İtalya'yı daha detaylı değerlendirmek için öncelikle önümüzdeki Portekiz maçından galip ayrılmamız gerekiyor. " şeklinde konuştu.

Fransa maçında rakip kaleleri 2 kez havalandırarak maçın oyuncusu seçilen Xabi Alonso ise, "Turnuvaya katılan her takım galibiyet adına oldukça atak bir oyun sergiledi. Bu oyun stili ise zevkli maçlar izlememize neden oldu. Büyük turnuvalarda hiç bir maç garanti değildir. Bu nedenle her maçı final maçı gibi oynamalısınız. Portekiz karşılaşmasını final maçı gibi oynayacağız. Umarım finale çıkan taraf biz oluruz. " dedi.

İspanya ve Portekiz tarihinde 34 kez karşılaşırken, İspanya bu maçların 15'inden galip ayrılarak rakibine üstünlük kurdu. Portekiz 7 galibiyet elde ederken, 12 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

(Lig TV3)