Beşiktaş'ta Ghezzal sevinci! 1 yıl sonra yeniden...

Beşiktaş'ta Ghezzal sevinci! 1 yıl sonra yeniden...
Beşiktaş, hazırlık maçında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig'e verilen arada VavaCars Fatih Karaügümrük'le karşılaşan siyah beyazlıar, 6. dakikada Rachid Ghezzal ve 36. dakikada Rebic'in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Süper Lig'deki son golünü 14 Ağustos 2022'de Corendon Alanyaspor'a atan Ghezzal, uzun bir aranın ardından yeniden golle tanıştı. Cezayirli yıldız, uzun süren sakatlığının ardından bu sezonun 4. haftasında oynanan EMS Yapı Sivasspor maçının son 3 dakikasında ilk kez sahaya çıkmıştı. 

Öte yandan Beşiktaş'ın yeni transferi Ante Rebic de siyah beyazlı formayla ilk kez gol sevinci yaşadı.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN YAKIN TAKİP

Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan maçı, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve babası Yaşar Kaptan Çebi ile birlikte yöneticiler Engin Baltacı, Emre Kocadağ, Murat Kılıç ve Bilgihan Cenk Sürmen de izledi.

Beşiktaş maça; Ersin Destanoğlu, Ante Rebic, Cenk Tosun, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Kartal Kayra Yılmaz, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana, Umut Meraş ve Gedson Fernandes ilk on biriyle başladı. 

Utku Yuvakuran, Göktuğ Baytekin, Emirhan Delibaş, Aytuğ Batur Kömeç, Serkan Emrecan Terzi, Semih Kılıçsoy ile Emrecan Bulut maça yedek başladı.