"Beşiktaş veya G.Saray'a giderim"

"Beşiktaş veya G.Saray'a giderim"
Almanya'da forma giyen Türk kökenli oyuncu Deniz Naki çarpıcı açıklamalar yaptı. Naki, Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna sevinmediğini söyleyip, "Kalbim Galatasaray ve Beşiktaş'tan yana atıyor. Teklif gelirse gitmeyi düşünürüm" açıklamalarıyla devlere mesaj gönderdi.

Bu sezon 2. Lige düşen St. Pauli'de forma giyen Türk kökenli futbolcu Deniz Naki, takım olarak bu sezon birinci ligi hak etmediklerini söyledi

Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, St. Pauli takımının 2. Lige düşmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, ''Sezonun ilk yarısında iyi oynamıştık ancak daha sonra kendimizi toparlayamadık. Her maçı kaybettik. Açıkçası Birinci Lig'de kalmayı hak etmedik. Umarım yeni sezona iyi başlar ve tekrar birinci lige yükseliriz'' dedi.
Kendisinin de zaman zaman hatalar yaptığını ve bu konuda teknik direktörü suçlamak istemediğini ifade eden Deniz, ''Bir ara antrenmana geç kalmıştım ve beni oynatmamıştı. Ama suç bendeydi. Yeni sezona çok iyi hazırlanacağım. Tekrar toparlanacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Alemannia Aachen takımından teklif aldığını ancak kendi kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi daha olduğunu ve bu süre içinde St. Pauli'de oynamak istediğini kaydeden Deniz, ''Şimdilik Alemannia Aachen takımında oynamak istemiyorum'' dedi.

Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Nuri Şahin'in çok iyi bir oyuncu olduğunu ve transferinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Deniz, Nuri'nin, Almanya'nın en iyi futbolcularından biri olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin şampiyon olmasına da sevinmediğini belirten Deniz, ''Fenerbahçe şampiyonluğu hak etti ancak ben Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerini desteklediğim için fazla sevinemedim. Kalbim Galatasaray ve Beşiktaş'tan yana atıyor. Onlardan teklif gelirse gitmeyi düşünürüm'' şeklinde konuştu.