Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın bonservisini açıkladı

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın Rangers'a transfer olduğunu açıkladı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 21 yaşındaki oyuncu için bonuslarla birlikte 6 milyon 250 bin Euro ödeneceği bildirildi.

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklama şöyle;

"Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.000.000 Avro garanti bedel , 2.250.000 Avro şarta bağlı bedel ve oyuncunun Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'sinin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır."

RANGERS'TAN RESMİ AÇIKLAMA

Öte yandan Rangers da Rıdvan Yılmaz'la 5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

İskoç kulübünün resmi sitesine konuşan milli futbolcu "Rangers büyüklüğünde bir kulübe katılmaktan çok mutluyum ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmayı gerçekten dört gözle bekliyorum." derken "Avrupa'nın en iyi takımlarından bazılarına karşı rekabet edebileceklerini gösteren bir kulüp ve önümüzde olan meydan okumalar beni gerçekten heyecanlandırıyor." ifadeleri kullandı.

Rangers Menajeri Giovanni van Bronckhorst ise "Ridvan'ı kadromuza kattığım için çok mutluyum ve kulübe çok kalite getireceğine inanıyorum. Son birkaç sezonda Beşiktaş'ta gerçekten zorlu ve kazanan bir ortamda gösterdiği gelişimden gerçekten etkilendim. Onu antrenmana davet etmeyi ve ilk kez onu çalışırken görmeyi dört gözle bekliyorum." diye konuştu.



Rıdvan Yılmaz, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 27 Süper Lig maçında forma giydi ve 3 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.