ÖZET | Beşiktaş 3-1 Demir Grup Sivasspor

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'u 3-1 mağlup etti.

Ev sahibi ekibe üç puanı getiren golleri 12 ve 42. dakikalarda Jackson Muleka ile 29. dakikada Wout Weghorst kaydetti.

Demir Grup Sivasspor'un tek golü 86. dakikada Dia Saba'dan geldi.

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 10'a çıkararak liderliğe yükseldi. Demir Grup Sivasspor ise 2 puanda kaldı.

Dele Alli, ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Demir Grup Sivasspor'u konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, son oynadıkları VavaCars Fatih Karagümrük maçına göre ilk 11'de tek değişiklik yaptı.

Fransız teknik adam, Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada Berkay Vardar'ın yerine yeni transfer Dele Alli'yi ilk 11'de görevlendirdi.

Ismael, Sivasspor karşısında Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Saiss, Masuaku, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Muleka, Dele Alli, N'Koudou ve Weghorst ilk 11'ini sahaya sürdü.

Siyah-beyazlı takımın yedek kulübesinde ise Emre Bilgin, Montero, Cenk Tosun, Emrecan Uzunhan, Kerem Atakan Kesgin, Berkay Vardar, Welinton, Kenan Karaman, Oğuzhan Akgün ve Umut Meraş yer aldı.

Maçtan dakikalar

Beşiktaş 12. dakikada 1-0 öne geçti. Soldan N'Koudou'nun ceza sahasına pasında Weghorst, şık bir topuk pasıyla Muleka'yı gördü. Muleka'nın gelişine vuruşunda, top ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi ekip 30. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Sağdan Rosier'in penaltı noktası civarına etkili ortasında iyi yükselen Weghorst'un kafa vuruşunda, top filelere gitti. İzlemek için tıklayın!

41. dakikada Salih Uçan'ın uzak mesafeden kullandığı serbest vuruşta, yerden seken topu kaleci Ali Şaşal Vural son anda kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

42. dakikada Beşiktaş, skoru 3-0'a getirdi. Sol taraftan Masuaku'nun kullandığı köşe atışında ön direkte Muleka'nın omzuyla vuruşunda, top ağlara gitti. İzlemek için tıklayın!

45+1. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında, soldan topla hareketlenen N'Koudou, Weghorst ile yaptığı verkaç ile ceza sahasına girdi. Bu oyuncunun sol ayağıyla karşı karşıya durumda şutunda, kaleci Ali Şaşal Vural gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

Demir Grup Sivasspor 53. dakikada tehlikeli geldi. Sağ kanattan ceza yayına sokulan Erdoğan yerden penaltı noktasına gönderdi. Hakan'ın hamle yaptığı top Rosier'den sekerek ceza sahası sol çaprazına açıldı. gradel'in gelişine sağ ayağıyla uzak köşeye doğru yaptığı plase az farkla yandan auta gitti. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 4. gole yaklaştı. Ceza sahası sağ çaprazında kaleciyle karşı karşıya kalan Rosier'nin vuruşunda kaleci Ali Şaşal gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi ekip Cenk Tosun ile tehlikeli geldi. Cenk Tosun'un ceza yayından sağ ayağıyla yaptığı vuruşta savunmadan seken top üst direğe çarparak oyun alanı dışına çıktı. İzlemek için tıklayın!

Konuk ekip 86. dakikada farkı 2'ye indirdi. Gradel'in pasıyla ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Seba sağ ayağıyla sağ köşeye doğru sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

 
SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN