Beşiktaş Basket Takımı'nın yeni isim sponsoru açıklandı

Beşiktaş Basket Takımı'nın yeni isim sponsoru açıklandı
Beşiktaş Kulübü Erkek Basketbol Takımı ile Emlakjet arasında sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Vodafone Park'ta yapılan imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyesi Umut Tahir Güneş ile iLab Holding Kurucusu Mustafa Say, Emlakjet Üst Yöneticisi Tolga İdikat katıldı.

Sporda sponsorlukların önemine dikkati çeken Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi:

"Bundan sonra Akatlar'daki spor salonumuzun adı Emlakjet olarak anılacaktır. Basketbol takımımızın adı Beşiktaş Emlakjet olarak ifade edilecektir. Beşiktaş'ımızın basket takımının göğsünde Emlakjet firması yer alacaktır. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sporun artık çok profesyonelleştiği, ekonomik anlamda rakamların büyümeye başladığı, markaların başarı için daha fazla harcama yaptığı süreçte sponsor desteğinin ne kadar önem ifade ettiğini canlı yaşayanlardan biriyim. Bu desteğin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz."

Basketbol takımının bu sponsorluk nedeniyle rahat bir sezon geçireceğini söyleyen Çebi, "Emlakjet firmasını katkısından dolayı basketbol takımımızın daha rahat bir sezon geçireceğini düşünüyorum. Emlakjet firmasına bize verdikleri katkı için teşekkür ediyorum. Allah bereket versin. Allah size daha çok versin. Siz de daha çok kazanın ki seneye iki katını isteyelim. Ağanın eli tutulmaz, kapıyı çalarsak reddedilmeyeceğimizi biliyoruz." ifadelerini kullandı.