Bayern Münih'te imzalar atıldı!

Bayern Münih'te imzalar atıldı!
Almanya Bundesliga devi Bayern Münih, kalecilerinden Manuel Neuer ve Sven Ulreich'in sözleşmelerinin 2025 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

Alman devinden yapılan açıklamada "37 yaşındaki kaptan Manuel Neuer ve 35 yaşındaki Sven Ulreich, uzun yıllar boyunca Bayern'in emin elleri oldular ve öyle kalacaklar." denildi.

İmzanın ardından konuşan Manuel Neuer "Bir yıl daha Bayern'de kalacağım için mutluyum. Uzun süren sakatlığımdan sonra tüm hızımla geri döndüm. Bu takımla sahada olmak benim için çok eğlenceli. Taraftarlarla birlikte önümüzdeki yıllarda büyük hedeflerimize ulaşacağımıza eminim ve tabii ki Münih'teki 2025 Şampiyonlar Ligi finali de bunlardan biri." dedi.

Sven Ulreich ise “2015'te Stuttgart'tan Bayern'e geldiğimde burada bu kadar uzun süre kalacağımı asla düşünmezdim. Şimdi sözleşmemi 2025 yılına kadar uzattım ve hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olmak için üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim. Manuel ve ayrıca Daniel Peretz ve kaleci antrenörümüz Michael Rechner ile birlikte çalışmaya devam etmekten mutluyum." ifadelerini kullandı.

NEUER REKORA KOŞUYOR
Bayern Münih formasıyla toplam 494 maça çıkan Manuel Neuer, 500 kezle rekoru elinde bulunduran Bastian Schweinsteiger'in başarısını geçmeye çalışacak.
 
2011 yılında Schalke 04'ten Bayern Münih'e transfer olan Manuel Neuer, Alman deviyle 11 kez Bundesliga şampiyonluğunun yanı sıra ikişer kez de Şampiyonlar Ligi ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu yaşadı.



-reklam01-