Bayern Münih büyük oynuyor! Yedi dev isim

Bayern Münih büyük oynuyor! Yedi dev isim
Almanya Bundesliga'da son 11 sezonun şampiyonu Bayern Münih ünvanını korumak için transferde büyük oynamayı planlıyor.

Bu sezon hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Bundesliga'da şampiyonluğu hedefleyen Bayern Münih sezon başında kadrosuna Harry Kane, Kim Min-Jae, Konrad Laimer ve Raphael Guerreiro gibi önemli isimleri kadrosuna katarken özellikle Harry Kane gol olup yağdı. Sezon başında bu yana 22 maça çıkan yıldız oyuncu 22 maçta 25 gol atıp 8 asist yaptı.

Bayer Leverkusen'in şakası yok

Bundesliga'da maç fazlasıyla Bayern Münih'in dört puan önünde bulunan Xabi Alonso'nun öğrencileri bu sezon tüm Avrupa'da adından söz ettirdi ve Bayern Münih'te Kane'in dev performasına rağmen liderliği eline aldı.

Thomas Tuchel'in listesi kalabalık

Leverkusen'den hala liderliği alamayan Thomas Tuchel sezon başında yapılan transferlere rağmen takıma önemli isimler kazandırmanın peşinde. Bild'in haberine göre sezon başında Alman devinin Fulham'dan transfer etmek istediği Fulham'ın orta sahası Joao Palhinha hala Tuchel'in arzu ettiği isim. Palhinha'nın yanı sıra Martin Zubimendi ve Arnau Martinez listedi diğer isimler

Stoper transferi için adaylar belirleyen Bavyera ekibi Ronald Araujo, Giorgio Scalvini, Clement Lenglet ve Raphael Varane isimlerinin peşinde. Özellikle Araujo ismi taraftarları heyecanlandırırken Fransız stoper Raphael Varane ile Real Madrid de ilgileniyor.