Başakşehir’de BASE Espor Festivali gerçekleşti

Başakşehir’de BASE Espor Festivali gerçekleşti
Başakşehir Belediyesi'nin düzenlediği BASE E-Spor Festivali'nde oyun, turnuva, eğlence ve konser coşkusu bir arada yaşandı.

Birden fazla belediyenin ve özel Espor takımlarının yarıştığı festivalde heyecanlı dakikalar yaşandı. Festivale katılan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da sosyal medya fenomenleri Ege Arseven ve Emre Kayır ile FIFA 22 oynadı.

Başakşehir Belediyesi, gençlik ve spor organizasyonu olan İstanbul Gençlik Oyunları festivalinin ardından, gençler için heyecan ve eğlence dolu bir festivale daha imza attı. Başakşehir Gençlik ve Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen Espor Festivali’nde BASE Espor Akademi, Üsküdar Espor Akademi, Küçükçekmece Espor Akademisi ve Sancaktepe Espor Akademisi katıldı. Belediyeler turnuvada Volorant, CS Go, FIFA, League of Legends ve PUBG oyunlarında kıyasıya yarıştı. Başakşehir Belediye başkanı Yasin Kartoğlu da sosyal medya fenomenleri Ege Arseven ve Emre Kayır ile FIFA 22 oynadı.

Festivale katılan gençler çekilişe katılarak Playstation 5, oyun monitörü, oyuncu faresi ve oyuncu klavyesi gibi teknoloji ürünleri kazandı. Birbirinden renkli dans ve ışık gösterilerinin yapıldığı festivalde gençler, dj performansı, Flash Mob Dans performansı, EYPİO ve Ceza konseri ile doyasıya eğlendi.