Paris Saint-Germain geriden gelerek turladı!

Video yükleniyor...

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 3-2'nin rövanşında Barcelona ile Paris Saint-Germain karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 4-1'lik skorla Paris Saint-Germain kazandı.

Barcelona'nın golünü 12. dakikada Raphininha kaydederken, Paris Saint-Germain'in gollerini 40. dakikada Dembele, 54. dakikada Vitinha ve 61 ile 89. dakikalarda Mbappe kaydetti. 

İki kırmızı kart çıktı

Barcelona'nın başarılı stoperi Araujo 29. dakikada direkt olarak kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Barcelona Teknik Direktörü Xavi ise 56. dakikada kırmızı kart gördü. 

Yamal tarihe geçti

Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal; Raphininha'nın golünde asisti yapan isim olurken, 16 yıl 278 gün ile Şampiyonlar Ligi eleme turlarında asist yapan en genç oyuncu oldu.

Bu sonuçla birlikte Paris Saint-Germain toplamda skoru 5-4'e getirdi ve yarı finale adını yazdırdı. 

Borussia Dortmund da turladı

Gecenin bir diğer karşılaşmasında ise Atletico Madrid'i 4-2 mağlup eden Borussia Dortmund, yarı finale adını yazdıran bir diğer ekip oldu. Paris Saint-Germain, yarı finalde Borussia Dortmund ile karşılaşacak.

BORUSSIA DORTMUND - ATLETICO MADRID MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!


Yarı final müsabakalarının 30 Nisan-1 Mayıs ve 7-8 Mayıs'ta oynanacağı "Devler Ligi"nde final maçı, 1 Haziran'da Londra'daki Wembley Stadı'nda yapılacak.