Atletico'dan Felix'e mesaj: "Hainler grubuna katılacaksın"

Atletico'dan Felix'e mesaj: "Hainler grubuna katılacaksın"
2019'da Benfica'dan Atletico Madrid'e 127.20 milyon Euro'ya transfer olan Joao Felix, İspanyol ekibi ile yol ayrımında. İki sezondur kiralık olarak takımdan ayrılan Portekizli oyuncu için taraftar topluluğundan oldukça sert bir açıklama geldi.

Geçen sezon devre arasında Chelsea'ye kiralanan oyuncu sezon sonunda takıma geri dönmüştü. Sezon başında tekrar kiralık olarak takımdan ayrılan Felix bu sefer de Atletico'nun en büyük rakiplerinden Barcelona'nın yolunu tutmuştu.

La Liga'da 15. haftada evinde Atletico Madrid'i 1-0 yenen Barcelona, Joao Felix'in attığı golle sahadan galip ayrılırken taraftarlara karşı kollarını açarak sevinen yıldız oyuncu tepki çekmişti. 

İspanyol basınından AS'ın yaptığı habere göre Joao Felix, Atletico Madrid taraftarları arasında istenmeyen kişi olurken Atletico Madrid Uluslararası Taraftar Birliği oyuncunun hareketi hakkında açıklamalarda bulundu. Birlik Felix'e, "Eğer bizi aşağılamak istediysen, beceremedin. Eğer bu bir vedaysa sana iyi şanslar. Hugo Sanchez, Courtois ve benzerleriyle beraber seçkin hainler grubuna katılacaksın." açıklaması yaparak oyuncuya sert ithamlarda bulundu.

Yaşananların ardından oyuncunun geleceği merak konusu oldu.

beinsports.com.tr / Dış Haberler