Arsenal'de temizlik zamanı! Sekiz isimle yollar ayrılıyor

Arsenal'de temizlik zamanı! Sekiz isimle yollar ayrılıyor
Geçen sezon İngiltere Premier League'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve Manchester City'nin arkasında ikinci olan Arsenal kadrosunda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Yıldız isimler

Sezon başında kadrosunu yıldız isimleri katan Arsenal 116 milyon Euro'ya Declan Rice, 75 milyon Euro'ya Kai Havertz ve 40 milyon Euro'ya da Jurrien Timber isimlerini transfer etti.

Yollar ayrılıyor

Premier League'de son beş maçta sadece bir kere kazanan Arsenal lider Livepool'un 5 puan gerisinde kalarak 4. sıraya geriledi.

Takımın düşük form göstermesiyle ayrılacak isimler daha da belli olurken The Sun'ın haberine göre Cedric Soares, Emile Smith Rowe, Aaron Ramsdale, Jakub Kiwior, Reiss Nelson, Thomas Partey ve Eddie Nketiah gözden çıkarılan isimler.



Trendyol Süper Lig'in devleri takipte

Geçen isimlerin yanında Londra ekibinde şans bulmakta sıkıntı çeken ve bu sezon sadece dört kere forma şansı bulan Mohamed Elneny'nin de takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. 31 yaşındaki Mısırlı oyuncunun sözleşmesi sezon sonu biterken Trabzonspor, Galatasaray ve daha önce de kiralık olarak oyuncuyu kadrosuna katan Beşiktaş oyuncuyla ilgileniyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler