Arda Güler'in de olduğu Real Madrid takım otobüsü kaza yaptı

Arda Güler'in de olduğu Real Madrid takım otobüsü kaza yaptı
Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesinde Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig ile karşılaşacak olan Real Madrid'i taşıyan otobüs, trafik kazası geçirdi. 

Bild'de yer alan habere göre, Leipzig havaalanında yapılan grev nedeniyle Real Madrid kafilesi, Almanya'nın Erfurt kentine iniş yaptı. 

Milli futbolcumuz Arda Güler'in de yer aldığı Otobüs ile yola çıkan Madrid kafilesi Leipzig ile arasında yaklaşık 160 kilometre olan bir yolculuğa çıktı. Real Madrid takım otobusü,  A4 otoyolunda beyaz renkli bir binek araçla çarpıştı.

Haberde yer alan detaya göre, otomobil sürücüsü şerit değiştirirken otobüsü göremedi ve aracın dış aynası kırıldı. Şahsın aracında 3 bin euro değerinde hasar oluştuğu aktarılan haberde Real otobüsünün uğradığı hasarın boyutu belirtilmedi. Kısa bir duraklamadan sonra, kazaya karışan iki tarafta da herhangi bir yaralanma olmayınca iki tarafta yoluna devam etti.

Oyuncular hissetmedi

Öte yandan haberde Real Madridli oyuncuların kazayı hissetmediğine yer verilirken, yolculuğun sorunsuz şekilde devam ettiği bilgisi verildi.

Otele sorunsuz bir şekilde ulaşan Real Madrid otobüsünde çarpışmadan kaynaklanan çizikler yer aldı.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 13 Şubat salı günü TSİ 23.00'te RB Leipzig ile deplasmanda karşılaşacak.