Ancelotti, Avusturya maçından sonra Arda Güler'i aradı!

Video yükleniyor...

Hazırlık maçı karşılaşmasında A Milli Takımımız, Avusturya ile karşı karşıya geldi ve millilerimiz, sahadan 6-1 mağlup ayrıldı. 

Karşılaşmaya Real Madrid forması giyen Arda Güler ilk 11'de başlarken, millilerimiz ve genç yıldız istediği oyunu sahay sergileyemedi. 

İspanyol medyasından Defensa Central'in haberine göre; Carlo Ancelotti, Avusturya - Türkiye maçının ardından Arda Güler ile iletişime geçti. İtalyan teknik direktör, yıldız futbolcunun performansına överek Arda Güler'i motive etmeye çalıştı.

Haberde yer alan detaya göre Carlo Ancelotti'nin özellikle Arda Güler'in Avusturya maçındaki röveşata denemsinden oldukça etkilendiğinin altı çizildi. İtalyan hocanın, Arda'yla yaptığı telefon görüşmesinde ceza sahası içindeki aksiyonlarda daha etkili olmasını istediği ve böyle oynadığı takdirde daha fazla forma şansı bulabileceğini vurguladığı bildirildi.

Sezon başında yaşadığı sakatlıklar sebebiyle formasından uzak kalan Arda Güler, İspanyol ekibinin formasıyla toplamda çıktığı 7 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler