Alvarez Haaland'ın Boca tutkusundan dert yandı

Alvarez Haaland'ın Boca tutkusundan dert yandı
Manchester City'nin Arjantinli genç yıldızı Julian Alvarez, ülkesinin basınına takım arkadaşı Erling Haaland hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

2021/22 sezonunun devre arasında Arjantin ekibi River Plate'ten İngiltere'ye transfer olan Alvarez, Haaland'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, Boca Juniors tutkusundan ise dert yandı. 

"Bana Boca Juniors taraftarı olduğunu söylüyor"

Alvarez, "Erling futbolun dışında da çok iyi bir adam. Sürekli konuşuyoruz ve bir şeyler öğrenmek için onu izlemeye çaba gösteriyorum. Takıma katıldığım günden bu yana bana Boca Juniors taraftarı olduğunu söylüyor. Sanırım Dortmund'dan arkadaşı olan Balerdi'nin biraz bu tutkuya katkısı oldu." dedi. 

"Zor ama deneyeceğim"

Haaland'ı Boca Juniors'un ezeli rakibi olan River Plate'in saflarına geçirmek istediğini de belirten Alvarez, "Sürekli La Bombonera hakkında konuşuyor. Bunu yavaş yavaş değiştirmek istiyorum. Benim için zor olacak ama deneyeceğim." şeklinde konuştu. 

Sezon başında Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'dan Manchester City'ye transfer olan Erling Haaland, mavi - beyazlı forma ile çıktığı 34 karşılaşmada 33 gol ve 5 asistlik katkı sağladı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN