ÖZET | Altay 2-4 Kasımpaşa

Video yükleniyor...

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında deplasmanda Altay'ı 4-2 mağlup etti.

İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri 35 ve 50. dakikalarda Valentin Eysseric ile 42 ve 63. dakikalarda Umut Bozok kaydetti.

Altay'ın golleri ise 45+1. dakikada İbrahim Öztürk ile 81. dakikada penaltıdan Leandro Kappel'den geldi. Kasımpaşa filelerini havalandıran İbrahim Öztürk (40 yaş 334 gün), Süper Lig tarihinde gol atan en yaşlı oyuncu oldu.

Kasımpaşa bu galibiyetle sezonu 53 puanla tamamlarken, lige veda eden Altay 34 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

Karşılaşmanın 18. dakikasında sağ çaprazdan ceza alanına giren Fall'un vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Ancak VAR'dan gelen uyarı üzerine pozisyonun başlangıcında ofsayt olduğu gerekçesiyle pozisyon gol olarak geçerli sayılmadı. İzlemek için tıklayın!

35. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Ceza sahasının hemen dışında sol çapraz pozisyonda kazanılan serbest vuruşu kullanan Eysseric, güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Konuk takım 42. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Altaylı futbolculardan topu kapan Eysseric, Umut Bozok'la paslaştıktan sonra meşin yuvarlağı bir kez daha Umut Bozok'a aktardı. Bu oyuncunun ceza sahasında yaptığı vuruşta top ağlara gitti. İzlemek için tıklayın!

45+1. dakikada Altay farkı 1'e indirdi. Sağ kanattan Ceyhun Gülselam'ın yaptığı ortada arka taraftaki İbrahim Öztürk'ün attığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 50. dakikada skoru 3-1'e getirdi. Fall ceza sahası sağ çaprazdan içeriye çevirdi, Eysseric penaltı noktasının hemen gerisinden sert vurdu ve top kalecinin solundan ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

Konuk ekip 63. dakikada skoru 4-1 yaptı. Hajradinovic'in pasını ceza sahası sağ çaprazda altı pasın önünde kontrol eden Umut Bozok, tek vuruşla yakın direk dibinden ağları havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

Altay 81. dakikada durumu 4-2 yaptı. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Kappel kaleci ile topu ayrı köşelere gönderdi. İzlemek için tıklayın!