Almanya'da Moukoko şoku! 4 yaş büyük çıktı...

Almanya'da Moukoko şoku! 4 yaş büyük çıktı...
Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Youssoufa Moukoko hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Almanya'da süreli olarak yayınlanan dergilerinden Bunte, oyuncunun şu andaki yaşından 4 yaş daha büyük olduğunu iddia etti. Dergi, oyuncunun 20 Kasım 2004 yılında değil, 19 Temmuz 2000 yılında doğduğunu gösteren bir belge paylaştı. Belgenin oyuncunun doğduğu ülke olan Kamerun'da düzenlendiği iddia edildi. 



Babasının Almanya vatandaşlığı bulunuyor

Doğduktan sonra 10 yaşına kadar Kamerun'da kalan Moukoko, babasının Almanya'da çalışması dolayısıyla Alman vatandaşlığı almaya hak kazanmıştı. 

Futbola St Pauli altyapısında başlayan Moukoko, sonrasında kısa süre içerisinde Borussia Dortmund altyapısına transfer olmuş, sarı siyahlı ekibin U-17 takımında çıktığı 56 karşılaşmada 90 gol ve 16 asist kaydederek adından tüm dünyada söz ettirmişti. 

Tercihini Almanya'dan yana kullandı

Borussia Dortmund A Takımı ile de 63 karşılaşmada sahaya çıkan Moukoko, 11 gol ve 8 asistlik katkı verdi. Milli takım tercihini Almanya'dan yana kullanan Moukoko, iki kez milli oldu.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN