Ali Koç: “Fenerbahçe’ye hakaret edemezsiniz”

Ali Koç: “Fenerbahçe’ye hakaret edemezsiniz”
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün düzenlenen Fenerbahçe Spor Kulübü Temmuz Ayı Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Toplantısı’nda, Dinamo Kiev maçındaki 'Vladimir Putin' tezahüratıyla ilgili özür dilemeyeceklerini söyledi.

Koç, "Ukrayna'dan özür dilemeyeceğiz. Dış İşler Sözcüsü ve Büyükelçi'nin bizden özür dilemesi lazım. Herhalde medyadan ve her şeye maydanoz olan rakip takımların sosyal medyadaki paylaşımlarından etkilendiniz. Fenerbahçe'ye hakaret edemezsiniz!" sözlerini söyledi.

Boyko'ya gönderme

Ayrıca eski Beşiktaşlı Boyko'ya da gönderme yapan Koç, "Fenerbahçe kimliğinden çok uzak bir tezahürattı. Ne yapacaktık? İnsanların ağzını mı kapatacaktık? Neden oldu o tepki. Türkiye'de bir takımda daha önce oynayan bir kaleci, eski kulübünün simgesini yaparak kulübünü gerdi. Golden sonra kulübeden çıktı ve hareket yaptı." dedi. 

Lucescu'ya teşekkür

Lucescu'ya da teşekkürlerini ileten Ali Koç, "Golü atan da yaptı. Bariz bir tahrik var, yine de bu söylem bile yakışmadı. Lucescu'ya teşekkür ederim, oyuncuyu yanına çağırdı ve bağırdı." ifadelerini kullandı.