ÖZET | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 berabere sonuçlandı. 

Adana Demirspor'un futbolcusu Benjamin Stambouli karşılaşmanın 64. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. 

Galatasaray'da Juan Mata, karşılaşmanın 57. dakikasında oyuna dahil oldu ve takımıyla ilk Spor Toto Süper Lig karşılaşmasına çıkmış oldu.

Bu sonuçla Adana Demirspor ve Galatasaray puanını 17'ye yükseltti ve iki takım Spor Toto Süper Lig'de ilk iki sırayı paylaştı.

Önemli Anlar

24. dakikada Mertens'in ceza sahası sol çaprazdan vuruşunda Kaleci Ertaç Özbir'in son anda müdahalesiyle top kornere çıktı. İzlemek için tıklayın!

31. dakikada Rodrigues'in sol kanattan gönderdiği topu Belhanda kafayla ceza sahası içinde Onyekuru'ya indirdi. Kaleci Muslera ile karşı karşıya kalan Onyekuru'un vuruşunda Muslera meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

34. dakikada Onyekuru'nun sol kanatta ceza yayı civarından yerden şutunda kaleci Muslera topu çeldi. Onyekuru'nun dönen topu bu kez Ndiaye'ye kazandırması üzerine bu futbolcunun vuruşunda, savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. İzlemek için tıklayın!

45+1. dakikada Mertens'in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta kaleci Ertaç Özbir yatarak topu çeldi. Adana Demirspor ceza alanı içinde oluşuna karambolde önce Nelsson'un sonra Yunus Akgün'ün yaptığı vuruşlarda savunma topu uzaklaştırdı.
İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 57. dakikasında oyuna dahil olan Juan Mata, 59. dakikada şutunu çıkardı ancak pozisyon gol olmadı. İzlemek için tıklayın!

Adana Demirspor'un orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli, dakikalar 64'ü gösterirken ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. İzlemek için tıklayın!

74. dakikada Adana Demirspor'da Britt Assambalonga topu ağlara gönderdi ancak pozisyon ofsayt olarak değerlendirildi. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray'ın etkili atağında Dries Mertens vuruşunu yaptı ancak top kalenin üst direğine takıldı. İzlemek için tıklayın!

Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu

Adana Demirspor: Ertaç Özbir, Svensson, Semih Güler, Samet Akaydın, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Yusuf Sarı (Dk. 69 Gökhan İnler), Onyekuru (Dk. 69 Akintola), Belhanda (Dk. 80 Gulbrandsen), Emre Akbaba (Dk. 60 Assombalonga)

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Dubois (Dk. 89 Rashica), Torreira (Dk. 89 Barış Alper Yılmaz), Midtsjö (Dk. 79 Oliveira), Yunus Akgün, Mertens (Dk. 79 Seferovic), Kerem Aktürkoğlu, Gomis (Dk. 57 Mata)

Kırmızı Kart: Dk. 64 Stambouli (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 50 Boey, Dk. 84 Torreira, Dk. 90+2 Mata, Dk. 90+4 Abdülkerim Bardakcı, Dk. 90+7 Barış Alper Yılmaz (Galatasaray)