''3-0'lık maçı unuttuk... %100 hazırız''

Video yükleniyor...

Milli Takımımızın golcüsü Cenk Tosun, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki İzlanda maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Milli futbolcu Cenk Tosun  İzlanda'nın son yıllarda iyi futbol oynadığı belirterek, "Bizim için kolay bir maç olmayacak. Yüzde 100 hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Biz de çok iyi takımız. Ukrayna maçının ikinci yarısında sergilediğimiz futbolu sahaya yansıtırsak buradan puanlarla ayrılacağımızı düşünüyoruz. Biz takım olarak iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Bence yarınki maç çok farklı olacak." diye konuştu.

Ukrayna ile oynadıkları maçın ikinci yarısında iyi mücadele ettiklerini hatırlatan Cenk, "Maçtan sonra yaptığımız konuşmalarda ikinci yarıdaki oyunun takım üzerinde olumlu bir hava oluşturduğuna kanaat getirdik. Ukrayna maçının ikinci yarısındaki oyunu sergilediğimiz takdirde yenemeyeceğimiz takım olmaz. Ukrayna maçının ilk yarısında bize yakışmayan bir futbol oynadık. Hocamızın devre arasında yaptığı taktiklerle ikinci devrede gerçek Türk takımını gösterdik." değerlendirmesinde bulundu.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor? 

Türkiye - Ukrayna maç özeti ve sonucu

Osmanlıspor - Fenerbahçe maç özeti ve sonucu 

Galatasaray - Antalyaspor maç özeti ve sonucu


Aytemiz Alanyaspor - Medipol Başakşehir maç özeti ve sonucu 

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maç özeti ve sonucu 

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu