Paul Onuachu: "Tecrübeli bir oyuncuysanız..."

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yi 4-2 mağlup etti.

Maçın ardından oyuncular açıklamalarda bulundu.

Paul Onuachu: "Hocamız bize öz güven verdi"

"İlk yarı en iyi performansımızı gösteremedik. Biraz pasif kaldık, oynamamamız gereken pasları oynadık ama biz büyük bir takımız. Devre arasında hocamız bize öz güven verdi. İkinci yarı sakin bir şekilde oynamamız gereken oyunu oynadık. İlk yarı 'Bu iş bitti' diye düşünebilirdik ama bunu yapmadık, takım halinde bu geri dönüşe imza attık. Uzun sakatlıklardan dönüp bu şekilde oynamak kolay değil. Kolumdaki tamamıyla iyileşmeme durumu sebebiyle yüzde 100 ile oynadığımı söyleyemem. Ancak tecrübeli bir oyuncuysanız doğru yerlerde bulunup doğru hamleleri yapabiliyorsunuz. Ben de ikinci devrede bunu yaptım. Daha önemli olan da takım arkadaşlarınızın ne kadar kaliteli olduğunu görmek ve hep birlikte bu sonuca imza atmak.""

Uğurcan Çakır: "İlk yarıdan birçok ders çıkarmalıyız"

"Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Maça gelecek olursak iki farklı devre oldu. Gaziantep küme düşme hattında, onların final maçları. İyi başlayacaklarını biliyorduk ve agresiflerdi, 2-0 geriye düştük. Soyunma odasında sabırlı oynarsak ve golleri bulursak maçın böyle geçeceği belliydi, kaygıları yüksek. İlk yarıdan birçok ders çıkarmalıyız. Hedefimiz üçüncülük ve kupada final. İnşallah bunları gerçekleştirebiliriz. Trabzonspor'da karakterli bir oyuncu grubu var. Bu yüzden de iki kulvarda ilerliyoruz. Geçen sezon istediğimiz başarılar gelmemişti, bu sezon iki takım önde olsa da hedeflerimizi sürdürüyoruz."

Arif Boşluk: "Üçüncülük için çok önemliydi"

"İlk defa 11 oynadım bu sezon. Eren ağabeyin cezası sebebiyle hocamız bana görev verdi. Bu maç üçüncülük için çok önemliydi. Hocamız devre arasında bizimle yaptığı konuşmada maçtaki her dakikanın önemli olduğunu söyledi. Çıktık, elimizden geleni yaptık ve kazandık. Teşekkür ediyorum her şey için."